Kommande kullar på kennel Jexmo

Måndag 8 april har vi Maija varit hos veterinären och gjort en ultraljudsundersökning som visar på att hon är dräktig! Så nu väntar vi på valpar i början av maj!

Jexmo Ragna Rocka "Maija" är nu parad Gainsay Desert Storm "Pekka". Valparna beräknas födas i mitten av maj. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller följ oss här på hemsidan eller facebook (kenneljexmo) för mer information.

Är du intresserad av en valp i kommande kull är du välkommen att höra av dig, ställa dig på intresselistan eller prata om att vara fodervärd, ring någon av oss, Jessica 070-672 72 57,  Johan 070-621 88 35. Eller kom förbi på en fika och träffa oss och hundarna.

Pekka, foto: ANja Svensson
Pekka, foto: ANja Svensson
Maija
Maija

Kommande valpar efter Jexmo-hundar

Livia är dräktig och valparna väntas födas i slutet på april/början på maj.

C.I.B. Nord UCH Roma Winner -17 Jexmo Olivia N-J "Livia" är nu parad med GI UCH Sub Terram Hat Trick "Evert". Denna parning är hos Livias nuvarande ägare, Emily. Valparna beräknas födas i månadsskiftet april-maj. Emily bor i Karlskrona och kan nås på telefon 070-508 65 33 under kvällstid 19-21 eller e-post emily-morgan@live.se. Det går även bra att ringa Jessica eller Johan.

Evert, foto: Ulrika Berge
Evert, foto: Ulrika Berge
Livia
Livia