VALPKULLAR HOS JEXMO BORDERTERRIER

Kenneln registrerades år 2003 av Jessica Modén som tidigare har erfarenhet av hunduppfödning, bland annat i Italien. Kennels första hund är SE UCH Bombax Pinoccio (PimPim). Första kullen födes 2004. Nuvarande hundar boende hemma är  Nord UCH, SE UCH, NO UCH, DK, UCH, FI UCH SLO UCH, Karawanken winner -18 Jexmo Quaint (Saga) och Jexmo Yla (Yla.. Kenneln har sitt hem i Västanå, Njurnda söder om Sundsvall. Är du intresserad av våra hundar är du välkommen att kontakta oss eller kom förbi och hälsa på!

När du köper valp på kennel Jexmo får du:
- köpeavtal enligt Svenska Kennelklubben
- registreringsbevis/stamtavla och gällande besiktningsintyg
- dolda fel försäkring hos Agria under 3 år
- 0,8 kg valpmat från Acana

- en filt som luktar mamma/Jexmo

- en leksak, ben, godis
- Jexmos skötselråd
- brochyr Välkommen Valp från Svenska Kennelklubben
- ett års medlemskap i Borderteriersällskapet

När valpen flyttar är den besiktigad, ID-chipmärkt, vaccinerad mot Parvo, valpsjuka, HCC och kennelhosta. Valpen har även avmaskats minst 2 gånger under tiden på Jexmo.

Vi försöker ha kennelträff cirka 2 gånger per år. Adventspromenad i adventstider samt Jexmo-dagen under sommaren. Vid behov ställer vi upp när du som valpköpare behöver tips och råd.

Mer om Borderterriern kan du läsa på Borderterriersällskapets hemsida.

Vi värdesätter när valpspekulanten är påläst om rasen. Och vi har för avsikt att sälja valpen till en person/familj som kan behålla hunden hela dennes liv och är väl förberedd på att ta emot valpen och ta hand om både valpen och den vuxna hunden på ett bra sett.

Har du frågor eller är intresserad av att köpa en Jexmo-valp, hör gärna av dig så vi kan prata lite mer och eventuellt träffas. Vi kan aldrig bestämma oss för att valpen får flytta till en person/familj förrän vi har träffat dem.