Aktuell kull

Mamma Saga tar bra hand om valparna och de växer ordentligt. De är nu två veckor gamla och alla har öppnat ögonen och fått klorna klippta två gånger.

Nu är valparna drygt en vecka gamla och de äter och växer på sig i rasande fart. Saga sköter om de små bra. och får gott stöd av valparnas mormors mor som i bland kollar så att alla små är kvar i lådan.

Måndag den 4 februari föddes X-kullen. Den består av två hanar och en tik. Hanarna är blue and tan och tiken är grizzle-färgad. Saga och valparna myser i valplådan.

Måndag 7 januari var vi och gjorde ultraljud på Saga och det visar på att hon är dräktig.Valparnaberäknas föddas vecka 6 och leveransklara i början på april.

Den 5 december parade vi Nord UCH DK UCH SLO UCH FIUCH NO UCH SE UCH Karawanken winner -18 Jexmo Quaint "Saga" med Nord UCH NO UCHDK UCH SE UCH NO V-18 Toftahill Pin Code "Kotten". Valparna beräknas födas i början av februari och är leveransklara i början av april. Hör gärna av dig om du vill veta mer eller följ oss här på hemsidan eller facebook (kenneljexmo) för mer information.

Är du intresserad av en valp i kommande kull är du välkommen att höra av dig, ställa dig på intresselistan eller prata om att vara fodervärd, ring någon av oss, Jessica 070-672 72 57,  Johan 070-621 88 35. Eller kom förbi på en fika och träffa oss och hundarna.

Saga
Saga
Saga
Saga
Kotten
Kotten
Kotten
Kotten