Aktuell kull

I går var valparna hos veterinären och blev godkända. Idag var det dags för ett bad innan de första valparna flyttar i morgon. Här kommer även lite bilder på valparna när de är sju veckor gamla.

Nu har veckorna gått och valparna har hunnit bli sex veckor gamla. Valprana har fortsatt åka bil, åkt i biltvätten tillsammans med mamma Livia, tränat att ha halsband på sig och är ute flera gånger om dagen. Ute finns både snö, vatten, grus och gräs att springa på samt tunnlar att springa igenom. De har blivit registrerade och har fått namnen Jexmo Underhållande Jack, Jexmo Unika Tyra, Jexmo Underbara Maggie, Jexmo Ultimata Edda, Jexmo Utsökta Nomi, Jexmo Urcharmiga Siri och Jexmo Urläckra Polly.

Idag har valparna varit på sin första biltur. De åkte tillsammans med mamma Livia och det var snälla och tysta under resan. Nu sover de gott i korgen.Lägger med lite poseringsbilder på hela kullen tillsammans.

Valparna är nu drygt två och en halv vecka gamla. Nu när de har öppnat ögonen har de börjat utforska mer av sin hage. De är full fart och bus med syskonen.

Alla valparna mår bra och växer fint. De är jämna och fina och Livia är en duktig mamma som sköter om dem väl. Alla valparna har hittat sina nya familjer. Här kommer några bilder på valparna när de nu är en vecka gamla.

Fredag den 9 mars födde Livia sina valpar, U-kullen.
Nu ligger Livia och de små och tar igen sig i valplådan.

Idag den 6 februari 2018 har vi gjort ultraljud på Livia och det visar på att hon är dräktig! Valparna beräknas födas helgen vecka 10.

Den 7 januari 2018 har vi parat C.I.B SE FI UCH ROMA V-17 Jexmo Oliva N-J "Livia" med fina och välmeriterade C.I.B. FI J(G)CH, LPII, NORD UCH, SE VCH, SPH II, SÖKH II Gluntens Kanel "Kanel".

Kanel bor tillsammans med matte och sin nya lillebror "Kummin". Han är social, vänlig och arbetsvillig med en tydlig av- och påknapp. Han har många strängar på sin lyra och tränar/tävlar i bland annat agility (klass 3), bruks (godkänt högre klass spår och sök), lydnad (LP II) och Nose Work (klass 2). Kanel har varit framgångsrik i utställningsringen med svenskt, finskt, norskt, nordiskt och internationellt championat och är svenskviltspårchampion samt att han är finsk grytjaktschampion. Han är även mentalbeskriven med genomfört skott.

Livia är en av våra hemmaboende hundar. Hon har genomfört BPH med skott, godkänt anlagsprov i viltspår och framgångsrik i utställningsringarna med svenskt, finskt och internationellt championat. Livia har mycket energi och arbetslust. Hemma älskar hon att ligga och mysa.

Är du intresserad av en valp i kommande kull är du välkommen att höra av dig, ställa dig på intresselistan eller prata om att vara fodervärd, ring någon av oss, Jessica 070-672 72 57,  Johan 070-621 88 35. Eller kom förbi på en fika och träffa oss och hundarna.

Kanel
Kanel
Kanel
Kanel
Livia
Livia
Livia
Livia