Aktuell kull

Alla valparna mår bra och växer fint. De är jämna och fina och Livia är en duktig mamma som sköter om dem väl. Alla valparna har hittat sina nya familjer. Här kommer några bilder på valparna när de nu är en vecka gamla.

Fredag den 9 mars födde Livia sina valpar, U-kullen.
Nu ligger Livia och de små och tar igen sig i valplådan.

Idag den 6 februari 2018 har vi gjort ultraljud på Livia och det visar på att hon är dräktig! Valparna beräknas födas helgen vecka 10.

Den 7 januari 2018 har vi parat C.I.B SE FI UCH ROMA V-17 Jexmo Oliva N-J "Livia" med fina och välmeriterade C.I.B. FI J(G)CH, LPII, NORD UCH, SE VCH, SPH II, SÖKH II Gluntens Kanel "Kanel".

Kanel bor tillsammans med matte och sin nya lillebror "Kummin". Han är social, vänlig och arbetsvillig med en tydlig av- och påknapp. Han har många strängar på sin lyra och tränar/tävlar i bland annat agility (klass 3), bruks (godkänt högre klass spår och sök), lydnad (LP II) och Nose Work (klass 2). Kanel har varit framgångsrik i utställningsringen med svenskt, finskt, norskt, nordiskt och internationellt championat och är svenskviltspårchampion samt att han är finsk grytjaktschampion. Han är även mentalbeskriven med genomfört skott.

Livia är en av våra hemmaboende hundar. Hon har genomfört BPH med skott, godkänt anlagsprov i viltspår och framgångsrik i utställningsringarna med svenskt, finskt och internationellt championat. Livia har mycket energi och arbetslust. Hemma älskar hon att ligga och mysa.

Är du intresserad av en valp i kommande kull är du välkommen att höra av dig, ställa dig på intresselistan eller prata om att vara fodervärd, ring någon av oss, Jessica 070-672 72 57,  Johan 070-621 88 35. Eller kom förbi på en fika och träffa oss och hundarna.

Kanel
Kanel
Kanel
Kanel
Livia
Livia
Livia
Livia