Aktuell kull

Nu i helgen har morbror Max (Jexmo Macklemore) varit på besök och busat med valparna. De har även varit utomhus och åkt sin första tur i bilen tillsammans med mamma Olga.

Valparna växer och börjar utforska huset tillsammans med deras nanny Saga. De börjar även få besök av sina nya familjer och tycker det är kuloch spännande med nya människor.

Nu är valparna tre veckor och har flyttat till större hage. De börjar att busa med varandra och har börjat äta mat från fat. Några bilder på trötta och ny ätna valpar.

Olga pysslar om sina små och de växer och frodas. Än så länge är det Olga som sköter om dem och vi sitter bredvid och njuter av valpmyset.

Den 13 januari föddes T-kullen hemma på kennel Jexmo. Just nu ligger mamma Olga och vilar och pysslar med de små.

Nu är Olga hemma på kenneln sedan några dagar. I hundrummet står valplådan och Olga håller på att göra sig hemmastad. Så nu väntar vi med spänning på nedkomsten!

Idag 12 december visar ultraljudsundersökningen på att Olga är dräktig! Vi ser fram emot valparna som beräknas födas i mitten av januari.

Den 12 november 2017 har vi parat Jexmo Olga "Olga" med SE NO DK UCH LV CH Snow Winds Just Between Friends "Freddy".

Freddy är en snygg och trevlig amerikansk import som bor tillsammans med sin familj och flera andra hundar. Han är en trevlig, snäll och följsam som gillar fart och bus.  Freddy har stora framgångar i utställningsringen i flera olika länder. En är en av kennelmatte Jessicas favorit hanar.

Olga är en av våra fodertikar som bor hos Maria och Peter i Hofors tillsammans med sin storebror Rasmus (Jexmo Mando Diao) samt flera hundar. Hon är utställd har fått excellent och även genomfört BPH med skott. Olga tränar Nose Work med sin matte och har godkänt doftprov på eucalyptus.  Att springa i skogen är bland det bästa som finns enligt Olga och att bada på sommaren är också kul.

Är du intresserad av en valp i kommande kull är du välkommen att höra av dig, ställa dig på intresselistan eller prata om att vara fodervärd, ring någon av oss, Jessica 070-672 72 57,  Johan 070-621 88 35. Eller kom förbi på en fika och träffa oss och hundarna.
Freddy
Freddy
Freddy
Freddy
Olga
Olga
Olga
Olga